Normes generals de l’escola


NORMES GENERALS DE L’ESCOLA

Les portes dels carrer Masquefa i la Pobla de Claramunt- accés a l’escola per als alumnes- s’obriran 8 minuts abans de les 9h del matí i 8 minuts abans de les 3h de la tarda. Es demana a tots els pares, avis, alumnes,… que s’intenti que aquestes entrades siguin respectuoses sense interrompre les files dels alumnes al pati, i evitant aparcar malament els cotxes.

En cas de pluja, els alumnes d’Educació Infantil entraran per la porta habitual, directament a la classe sense fer files. Els alumnes d’Ed. Primària entraran per la porta de davant de secretaria i aniran directament a la classe sense fer files.

A les hores d’entrada i sortida de l’escola es posarà música.

Les portes es tancaran 10 minuts després d’haver començat les classes. Un cop passats aquests 10 minuts només es permetrà l’entrada per la porta petita del carrer Comarca i caldrà portar un justificant.

Us recordem una vegada més que, pel bon funcionament del Centre, és imprescindible que els nens/es estiguin puntualment a les files a les 9h i a les 3h .

En cas de pluja, els alumnes d’Educació Infantil es recolliran a la classe per les respectives famílies- Els alumnes de Cicle Inicial es podran recollir 5 minuts abans a les aules, els pares hi accediran per les portes d’emergència. Els alumnes de Cicle Mitjà i Superior sortiran per la porta de davant de secretaria.

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial han de venir amb bata.

A les classes d’Educació Física es recomana als alumnes portar el xandall de l’escola. El calçat esportiu és obligatori.

Qualsevol notificació que s’hagi de donar al tutor/a us agrairíem que la fessiu per escrit, i que sigui el mateix alumne/a qui l’entregui al mestre/a. A partir de 3r de Primària utilitzant l’agenda.

L’alumne ha d’assistir a l’escola i, el fet d’arribar tard no ha de ser motiu d’absència escolar. Recordin que en cas d’haver d’arribar tard s’ha de justificar per escrit i s’ha d’entrar per la porta del carrer Comarca i deixar el nen/a a Secretaria.

Per parlar amb els mestres us recomanem que ho feu a les hores destinades a visita de pares i que les demaneu amb antelació, podeu fer-ho per escrit per mitjà del vostre fill/a.

Els alumnes que mostrin alguna problemàtica de salut, com pot ésser: asma, lumbàlgia, bronquitis, al·lèrgies, … cal que portin un certificat mèdic en el qual s’especifiqui el tipus de malaltia i els exercicis, si cal, que no són adequats per a la seva salut.

Les famílies han d’informar a l’escola en cas que detectin l’aparició de paràsits. Els alumnes afectats per llèmenes/polls, conjuntivitis… han de prendre les mesures necessàries per a l’eradicació dels paràsits i quedar-se a casa.

Els comunicats de l’escola i de l’AMPA es donaran prioritàriament els divendres. S’enviaran per correu electrònic, a les famílies que ho hagin autoritzat o en paper per famílies (al germà petit).

Per celebrar l’aniversari a l’escola es recomana portar pa o coca amb xocolata.

No es repartiran invitacions d’aniversari, a no ser que sigui per tots els alumnes de la classe.

Dijous al matí és el dia de la fruita per esmorzar. En el cas que hi hagi un aniversari s’haurà de concretar amb el tutor/a. No es poden portar llaminadures.

Seguirem treballant les normes que ens proposa en Pinxo :

  • Cedir el pas als adults a les entrades i sortides
  • Saludar
  • Demanar les coses bé ( sense les expressions e! Tú!…)
  • Anar correctament a les files
  • Pujar i baixar les files en silenci
  • Només jugarem al pati amb les pilotes de l’escola.
  • No malmetre el material escolar
  • Cuidar bé l’agenda i fer-ne un bon ús