L’ESCOLA P. RAMON CASTELLTORT A LA FINAL DEL CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA AL TNC


La Laia Sánchez Vaqués, alumna de  6è de l’escola P. Ramon Castelltort  ha estat   una de les 45 alumnes finalistes del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta que es va celebrar el passat 30 de maig al Teatre Nacional  de Catalunya.

Arribar a la final no  era un objectiu fàcil, però l’esforç  personal,  l’ajuda familiar i una aposta continuada d’anys per part de l’escola en el treball de la lectura, ho ha fet possible per segona vegada.

Cada any,  tots els alumnes de la nostra escola, a partir de 8 anys,  participen en aquest concurs, fins arribar als finalistes escolars que ens representen als  Quarts de final.  Tot aquest procés , fa  que  tots els companys i mestres  hagin valorat els seus  avenços , l’hagin animat i hagin Celebrat  com un triomf de tota l’escola el fet que la Laia hagi  arribat a la final.

Felicitats Laia, pels bons moments que ens has fet passar gaudint de les teves lectures. I animem a tot el nostre alumnat a seguir endavant en aquest aprenentatge doncs, com es va dir a la final del Certamen: “LLEGIR ENS FA LLIURES”