GUANYADORS DEL PREMI PISSIGANYA DE POESIA VISUAL DE CICLE INICIAL


El passat divendres 26 de maig es va celebrar la festa anual d’El Tinter de les lletres Catalanes, que agrupa els premis literaris d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans.

En aquest acte, celebrat al Casinet d’Hostafrancs, es van donar a conèixer els finalistes i guanyadors del Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar i el Premi Pissiganya de poesia.

L’experiència viscuda en l’entrega del Premi Sambori Òmnium de narració de la demarcació Penedès – Garraf – Anoia, on el Ton Florensa en va ser un dels guanyadors, ens va animar encara més a treballar de valent i participar de nou en aquest concurs literari, però aquest cop, escrivint poesia.

Vam presentar els treballs de tres alumnes de segon de primària:

Max Mercader amb “La por”

Otilia Plamadeala amb “Desitjos al cel”

Aidée Doncel amb “ Camins de la felicitat”

La sorpresa va ser majúscula a l’assabentar-nos de l’elecció de la poesia realitzada per l’Otilia com a finalista i guanyadora d’entre totes les presentades, amb 190 escoles participants en aquesta modalitat.

L’Otilia i la seva família, dues mestres i la directora de l’escola vam assistir a aquest acte tan especial. El lliurament de premis es va portar a terme en el transcurs d’una festa plena d’expectació, il·lusió i molts nervis per part de tots els assistents. Alhora vam poder gaudir de l’escenificació de la Companyia Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya “La Companyia”.

Des de l’escola volem agrair l’esforç i la implicació de tots aquells que ho fan possible, alumnes, famílies i mestres. I també felicitar a la Otilia!